Зірковий нападник французького ФК Парі Сен-Жермен Неймар твердо вирішив перейти в інший клуб.

На даний момент Неймар розглядає пропозиції від топових європейських клубів. Бразильця готові прийняті у Реалі, Ювентусі, Баварії і Манчестер Юнайтед.

Неймар, Getty Images
Неймар, Getty Images

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Правда, претендентам на нападника доведеться несолодко - ПСЖ не збираються знижувати фінансові вимоги на оренду Неймара.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пошук нового клубу для нападника може затягнутися до кінця літа, коли у більшості топ-чемпіонатів закривається трансферне вікно.

Неймар
Неймар

Нагадаємо, Неймар вразив неймовірним трюком.

Як повідомляв портал Знай.uа, нападник ПСЖ Неймар не з'явився на збори команди для передсезонної підготовки. Як повідомляє UOL Esporte, за це керівництво клубу оштрафувало футболіста на 10% його зарплати - це близько 375 тисяч.

Також портал Знай.ua писав, з'явилася досить гаряча новина про провокаційний вчинок капітана збірної Аргентини Ліонеля Мессі. Відомо, що Ліонель вирішив не отримувати бронзову медаль Кубка Америки-2019.