Володар титулів WBC, WBA Super і IBF в середній вазі мексиканець Сауль Альварес (52-1-2, 35 КО) заявив, що він і його промоутерська компанія Golden Boy прийняли рішення відкласти дату наступного бою, який планувався на вересень.
Про це пише Boxing Scene.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Альварес повідомив, що він хоче знайти найкращого і іменитого суперника із всіх доступних.
"Як мексиканець, я несу відповідальність і честь представляти свою країну в травні і вересні. Це місяці, в які я завжди проводжу свої бої.
Проте, як чемпіон світу у декількох вагових категоріях, я також несу відповідальність за проведення найбільш захоплюючих і конкурентоспроможних боїв з усіх можливих.
Саме тому промоутерська компанія Golden Boy і моя команда вирішили відкласти дату, щоб організувати кращий бій з найкращим суперником для моїх шанувальників", - сказав Альварес.

Нагадаємо, Альварес був визнаний найкращим боксером року за версією американського спортивного телеканалу ESPN.

Як писав Знай.ua, Сацль Альварес поки не хоче проводити третій бій проти екс-чемпіона Геннадія Головкіна.

Як повідомляє оглядач Майк Коппінджер у своєму Twitter, Альварес зацікавлений в боях з чемпіоном WBO Деметріусом Андраде або з росіянином Сергієм Ковальовим, який володіє титулом WBO в напівважкій вазі.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкін припинив роботу зі своїм тренером мексиканцем Абелем Санчесом, з яким тренувався протягом останніх десяти років.