Українські синхроністки Анастасія Савчук та Марта Федіна завоювали бронзові медалі Чемпіонату світу з водних видів спорту, який проходить у Південній Кореї.
Савчук і Федіна показали третій результат, набравши 91,1 бал у змаганні дуетів у довільній програмі.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Чемпіонками світу стали росіянки Світлана Колесніченко та Світлана Ромашина - 95.5, срібло у китайського дуету - 95.7666.

Як писав Знай.ua, українські синхроністки завоювали "золото" на Чемпіонаті світу з водних видів спорту, який проходить в Кванджу (Південна Корея). Про це повідомляє прес-служба НОК України.

У змаганнях з артистичного плавання команда України з результатом 94,5000 бали стала переможцем світової першості в хайлайті.

Зазначимо, що це перше золото ЧС в історії артистичного плавання України.
"Золото" Україні принесли Єлизавета Яхно, Анастасія Савчук, Владислава і Марина Алексіїви, Валерія Апрєлєва, Яна Наріжна, Катерина Резник, Аліна Шинкаренко, Олександра Коваленко та Вероніка Гришко.
"Срібло" завоювали синхроністки з Італії (91,7333), "бронзу" - спортсменки з Іспанії (91,1333).

Перше місце дісталося олімпійським чемпіонкам з РФ Світлані Ромашиній та Світлані Колесніченко. "Срібло" відвоювали китаянки Сунь Веньянь і Хуан Сюечень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чемпіонат світу в Кванджу проходить з 12 по 28 липня. Традиційно турнір розділений на дві частини. Перший тиждень присвячений стрибкам у воду, синхронному плаванню і плаванню на відкритій воді, друга – плаванню і хайдайвінгу. Змагання з водного поло триватимуть протягом усього чемпіонату світу. Медалі чоловічі та жіночі команди розіграють в передостанній день першості.

Варто додати, у водному поло на чемпіонаті світу встановлений рекорд результативності. Збірна Угорщини розгромила Південну Корею з рахунком - 64:0.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 17-річна українська тенісистка Дарина Снігур виборола перемогу на юніорському Wimbledon-2019.