Екс-головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб висловив свою думку з приводу переходу українця Ярослава Ракицького в російський "Зеніт".
Вернидуб заявив, що вважає екс-гравця "Шахтаря" нормальною людиною і неправильно називати його сепаратистом за такий вчинок.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Ракицький - сепаратист? Неправильно так звинувачувати, не можна. У кожного є свої життя і розуміння. Коли він переходив, то все розумів. Я не можу так назвати людину, тому що я його прекрасно знаю.
Ні, ми з ним не спілкувалися щодня, але я знаю цього футболіста. Це нормальна людина, нормальний хлопець. Є там у нього, напевно, свої мухи в голові, але це у кожного є. У мене їх не менше, ніж у нього", - сказав Вернидуб в інтерв'ю Xsport.
Як раніше писав Знай.ua, Ярослав Ракицький перейшов з донецького "Шахтаря" в російський "Зеніт". Зазначимо, що за донецький клуб Ракицький виступав 16 років.

Вартість трансферу Ракицького не називається, проте, за чутками, вона склала приблизно 12 мільйонів євро.

Ракицький приступить до тренувань із "Зенітом" на зборі в іспанському Аліканте, який пройде з 1 по 10 лютого.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За Шахтар Ракицький виступав з серпня 2009 року. За "гірників" Ярослав провів 326 матчів і забив 14 голів. З Шахтарем уродженець Дніпропетровщини 7 разів ставав чемпіоном України і ще 6 разів вигравав Кубок України.

Також на рахунку Ракицького 54 матчі і 4 голи за збірну України, з якою центральний дефендер брав участь у чемпіонатах Європи 2012 та 2016 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, ультрас "Шахтаря" відреагували на перехід Ракицького в Зеніт.