Український півзахисник Руслан Малиновський дебютував у складі своєї нової команди. Сьогодні італійська "Аталанта" проводила контрольний поєдинок проти "Брусапорто".

Українець з'явився на полі в стартовому складі і відіграв 45 хвилин, а незадовго до перерви відзначився забитим м'ячем, реалізувавши пенальті. Також на рахунку Руслана результативна передача на Омара Коллі. Загальний рахунок матчу – 9:0.

Контракт "Аталанти" з Малиновським розрахований на п'ять років. На сайті "Аталанти" особливо відзначають такі якості українського футболіста, як швидкість, останній пас і "вбивчий" удар з лівої ноги.

Нагадаємо, Малиновський продовжить кар'єру в Італії: українець підписав 5-річний контракт з "Аталантою"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, півзахисник збірної України Руслан Малиновський провів перше тренування зі своїм новим клубом - італійської "Аталантою".

Також Знай.ua писав, трансфер Малиновського став третім в списку найдорожчих українських переходів в історії