Переможець семи Гран Прі Формули 1 Даніель Ріккардо назвав перехід до Renault у 2019-му найбільшим кроком у своїй кар'єрі в автоспорті. Він заявив, що не шкодує про своє рішення покинути команду Red Bull Racing.

Даніель Ріккардо сказав, що зараз він задоволений і собою, і своєю роботою. Крім того, він вважає, що його колишня команда за п'ять сезонів гібридної ери не досягла особливого прогресу.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Коли в минулому році я прийняв рішення про перехід в Renault у 2019-му, це наробило чимало галасу. Але потім все вляглося. Розумієте, іноді у тебе є внутрішня переконаність у тому, що ти робиш правильно. Мені часто кажуть: "Подивися на Макса, він на подіумі, а ти навіть близько не можеш до нього підібратися". Але знаєте, що насправді відбувається? Я кажу це не для того, щоб якось зачепити Red Bull, але взагалі-то ця команда показує точно такі ж результати, як і п'ять років тому", - зазначив Ріккардо.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Даніель Ріккардо також на прикладі показав, що команда Red Bull Racing не показала гідних результатів на змаганнях. При цьому австралієць спростував припущення про те, що однією з причин його переходу в Renault стала висока зарплата.

"У минулому сезоні приблизно за цей же період вона виграла три гонки, а зараз – тільки одну. Якщо б я залишився Red Bull Racing, мої справи навряд чи були б краще. Я також хочу сказати, що якщо ти виступаєш не за Mercedes, яка домінує в чемпіонаті, ти не можеш бути повністю задоволений. Звичайно, я не шкодую про те, що перейшов в Renault. Результати у нас не кращі, але я дуже задоволений командою і тим, що я тут бачу. А найголовніше, я задоволений собою і тим, що роблю, тим, що намагаюся вибудувати тут разом з інженерами", - додав гонщик.

Цілком природно, що поки австралійцю не вдається змагатися з Red Bull Racing, адже в першій половині сезону Renault поступається навіть McLaren, своїй клієнтській команді, яка використовує точно такі ж силові установки, а кращим результатом Даніеля залишається 6-е місце в Гран-Прі Канади.

Нагадаємо, що Світоліна засвітила шикарне тіло поруч із коханим на яхті: такою на корті ви її точно не побачите.

Як писав Знай.ua, чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко стала другою на етапі "Діамантової ліги" в Стокгольмі (Швеція).

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна знялася в новому рекламному ролику Nike. Українка стала героїнею рекламної кампанії Dream Crazier Nike, яка розповідає про те, що немає нічого неможливого.