Не так давно Дар'я Савіна популярно пояснила всім хейтерам, що вони її абсолютно не чіпляють.

Дівчина не бачить нічого поганого в публікації фотографій в купальнику. Подруга Владислава Супряги записала дуже ефектне відео для шанувальників.

"Всім доброго ранку🤪 Не завжди ж розумні пости писати, іноді хочеться просто кожному з вас підняти настрій. А в моєму випадку навіть хвіст, який виліз і зіпсував мою задумку-не перешкода для гарного настрою😁Зйомка для коханого@by_darrra💋", - підписала відео дівчина.

Закріпити свою перемогу над критиками красуня вирішила танцем у спідній білизні білого кольору із рожевим волоссям. Зверху накинула джинсову курточку. Двчина під час танцю фліртує, то оголяючи плечі, то приховуючи їх курткою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Користувачі у коментарях, як збожеволіли почали засипади сексуальну красуню хвалебними компліментами.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Красивая фигура, хорошо получается, Ники Минаж)", "Очень круто засняли девушку 😍", " Иногда не хочется лишнего и читать 👍", "Какое крутое видео подучилось🤩", - йдеться у коментарях.