Боксер, чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (11-0, 7 КО) зустрівся зі своїм фанатом. Відповідна публікація з'явилася в Instagram спортсмена.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Робіть добрі вчинки і світ добрішим! Бажаю Денису Ющенко здоров'я і нехай життя буде наповнена миром, добром і любов'ю! спасибі @promin.nadyy за запрошення!", - він написав під фото.

Денис Берінчик зустрівся зі своїм шанувальником з інвалідністю, провів з ним деякий час, поспілкувався, а також подарував чемпіонський пояс і залишив свій автограф на боксерській рукавичці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз даної публікації і залишили чимало позитивних відгуків спортсмену. Вони зазначили, що було б добре, якби побільше таких вчинків відбувалося.

"Філософія допомоги людям, що єдиний шлях до успіху... без наслідків за зроблене!!! Браво!!!", "Побільше б таких вчинків", "Денису знайти себе в житті незважаючи на дуже складні вихідні умови🙏", "Сильно!!!👍🤘💪💥💣", "Красунчик", "Молодець", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Берінчик заговорив про завершення кар'єри.

Як повідомляв Знай. ua, Берінчик задумався про політичну кар'єру.

Також Знай. ua писав, що Берінчик провів незвичайну тренування в лісі.