Легендарний філіппінський боксер Менні Пак'яо (62-7-2) переміг американця Кіта Турмана (29-1) і завоював пояс суперчемпіона за версією WBA в напівсередній вазі.
Бій відбувся 20 липня на арені MGM Grand Garden Aren в Лас-Вегасі (США).
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Пак'яо добре почав бій, відправивши суперника в нокдаун вже в першому раунді. Філіппінець виглядав краще в першій половині бою - Турман не встигав за початком атаки Пак'яо, який раз за разом діставав суперника джебом. Але з шостого раунду Турман став перехоплювати ініціативу. У восьмому раунді Пакьяо зміг підвищити темп і знову вирівняв сили.
За підсумками 12 раундів судді роздільним рішенням віддали перемогу 40-річному філіппінцю - 113:114, 115:112, 115:112.
Для 30-річного Турмана ця поразка стала першою в кар'єрі (29-1, 22 КО). А Пак'яо здобув 62-у перемогу в кар'єрі (62-7-2, 39 KO).
Після бою Пак'яо заявив, що зробив у цьому поєдинку все, що міг.
"Я не з тих боксерів, які багато базікають заради просування поєдинку. Я думаю, ми багато зробили, щоб привернути увагу до нашого бою. Турман показав все найкраще і я зробив все, що міг, щоб порадувати глядачів.
Я дуже люблю вболівальників. Дякую усім, хто прийшов і подивився наш поєдинок. Я впевнений, що ви отримали задоволення, адже бій був відмінним. Незважаючи на поразку, Турман виклався на 100 відсотків. Він складний опонент. Кіт - хороший боксер, дуже сильний. Мені здається, що сьогодні я просто був благословенний", - сказав після бою Менні Пак'яо.

Як писав Знай.ua, чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла.

Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні

Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться на арені O2 в Лондоні.
Напередодні боксери вперше зустрілися перед боєм, і провели битву поглядів.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл, Getty Images
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл, Getty Images

Дуель відбулася в Лондоні, перед боєм Ділліана Уайта і Оскара Ріваса.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.