Стало відомо, що 11-річного школяра з Англії Маккензі О’Нейлу шалено пощастило провести час в компанії аргентинського нападника, капітана іспанської футбольного клубу "Барселони" Ліонеля Мессі і його сім'ї на островах Антигуа і Барбуда.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Мессі був зі своєю родиною на пляжі, – розповів аргентинському виданню Ole Маккензі. - Я був один і грав з м'ячем поруч з ними. Папа Хорхе Мессі кинув мені м'яч і запропонував пограти з ними. Ми грали у футбол з Мессі і його сином Тьяго протягом 45 хвилин. Тьяго грає фантастично для своїх років. Гра з Мессі була неймовірною. Дружина Мессі мені все перекладала, тому що вона дуже добре говорить англійською. Потім ми провели багато часу у воді", - розповів 11-річний школяр.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Дав Мессі мені якусь пораду з приводу футболу? Ні, тому що він не говорить англійською, але для мене було просто чудово бачити, наскільки він був вправний. Грати з Лео у воді було дуже весело. Він поводився як звичайний тато. Я також зрозумів, що Мессі дуже сподобалося бачити, як його син грає з іншими дітьми", – доповнив свою розповідь Маккензі О’Нейл.

До того ж, в цій історії хлопчика шанувальників привернула увагу не тільки безпосередність Мессі, але також і зовнішній вигляд іспанського футболіста.

"Я б такі плавки, як він, ні за що не одягнув би", – прокоментував один з користувачів соцмереж.

Нагадаємо, що Сергій Булеца пробився до списку зірок європейського футболу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Євген Коноплянка може підписати контракт з "Фенербахче".

Також портал Знай.ua писав, що Зідан розповів, що чекає Бейла в "Реалі".