У вівторок, 23 липня, загинув 28-річний російський боксер Максим Дадашев, який отримав травму під час бою з Сабріелем Матіасом 20 липня.

Дадашева відвезли до реанімації відразу ж після нокауту, отриманного під час відбіркового бою за версією IBF у першій напівсередній вазі. Боксер пережив важку операцію по видаленню набряку мозку, що тривала 2 години. За словами лікарів, для порятунку Дадашева йому довелося видалити частину черепа.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео у мережі можна побачити, як тренер Максима Бадді Макгірт буквально благає його зупинити бій. Після цього Дадашева знудило і він втратив свідомість.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За статистикою Compubox, у фатальному для Дадашева бою Матіас наніс йому 1204 удару, з яких 319 виявилися точними.

До цього російський бокер будував успішну кар'єру. Він здобув 13 перемог, з яких 11 - нокаутом. Його перший бій як професіонала відбувся у 2016 році, і з тих пір Дадашев не зазнав жодної поразки.

Нагадаємо, Вірастюк переніс складну операцію на серці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Магучих і Бондаренко визнані найкращими легкоатлетами місяця в Україні.

Також портал Знай.ua писав, помер триразовий переможець турнірів "Великого шолома".