Нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі може отримати тривалу дискваліфікацію і заборону на подальшу гру за національну команду, повідомляє TyC Sports.
За інформацією видання, Мессі можуть відсторонити від футболу на строк від двох до шести місяців за неналежну поведінку на Кубку Америки - 2019.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Південноамериканська конфедерація футболу розгляне справу в найближчі дні.
Якщо конфедерація реалізує передбачувані санкції, то Мессі не зможе віступать за збірну до кінця 2019 року.
Нагадаємо, "червону картку" Мессі отримав у матчі проти Челсі, де сталася сутичка між ним і гравцем Челсі - Гарі Меделем.
Футболіст також отримав грошовий штраф у розмірі 1500 доларів, і буде змушений пропустити перший матч збірної Аргентини, який повинен відбутися в рамках відбору до Чемпіонату світу - 2022".
Як повідомляв Знай.ua, Мессі вшосте в кар'єрі виграв "Золоту бутсу", яка вручається найкращому бомбардирові сезону в Європі.

Мессі посів перше місце у загальному заліку, забив 36 голів у чемпіонаті Іспанії, що принесло йому 72 очки.

Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"
Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"

На другій сходинці – форвард ПСЖ Кіліан Мбаппе (33 м'ячі і 66 очок), а третім став форвард "Сампдорії" Фабіо Квальярелла, який забив 26 м'ячів і набравши 52 очки.

Нагадаємо, Мессі обійшов форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду за кількістю голів на клубному рівні.

Так, після дубля у матчі проти "Ейбаром" (2:2) в чемпіонаті Іспанії, в активі Мессі - 602 голи в 686 матчах. На рахунку Роналду - 601 м'яч у 804 іграх.
Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще