Український абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик дебютує в суперважкій дивізіоні 12 а можливо 19 жовтня. Про це повідомив ESPN промоутер Едді Хирн.

Поєдинок відбудеться в Чикаго на Wintrust Arena, проти камерунця Карлоса Такама. Відомо, що трохи раніше поєдинок відмінили через тяжку травму біцепса Усика.

Також, раніше промоутер Едді Хирн заявляв, що повернення Олександра Усика в ринг очікується у вересні.

Зауважимо, що в останньому бою Олександр Усик переміг нокаутом Тоні Белл в листопаді минулого року і цим захистив свої титули у важкій вазі. Також відомо, що пізніше українець залишився без своїх чемпіонських поясів із-за переходу в надважку вагу.

Отже, 38-річний камерунець Такам в своєму останньому поєдинку виграв у Сенада Гаши, а до цього програв Дереку Чісорі і Ентоні Джошуа.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще