Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) поділився враженнями від бою Менні Пак'яо і Кита Турмана, у якому 40-річний філіппінець здобув перемогу та завоював пояс суперчемпіона за версією WBA в напівсередній вазі.
"Він - красень, віруюча людина. Багато за ним спостерігаю, він сім'янин і він працює, тому і виграє. Він просто чудовий. Я дивився перед сном цей поєдинок і отримав масу задоволення від цього божевільного чувака", - сказав Усик в інтерв'ю YouTube-каналу Mafisportsmedia.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Бій Пак'яо - Турман відбувся 20 липня на арені MGM Grand Garden Aren в Лас-Вегасі (США).

Менні Пакьяо переміг Кіта Турмана, Getty Images
Менні Пакьяо переміг Кіта Турмана, Getty Images

Пак'яо добре почав бій, відправивши суперника в нокдаун вже в першому раунді. Філіппінець виглядав краще в першій половині бою - Турман не встигав за початком атаки Пак'яо, який раз за разом діставав суперника джебом. Але з шостого раунду Турман став перехоплювати ініціативу. У восьмому раунді Пакьяо зміг підвищити темп і знову вирівняв сили.
За підсумками 12 раундів судді роздільним рішенням віддали перемогу 40-річному філіппінцю - 113:114, 115:112, 115:112.
Для 30-річного Турмана ця поразка стала першою в кар'єрі (29-1, 22 КО). А Пак'яо здобув 62-у перемогу в кар'єрі (62-7-2, 39 KO).
Як писав Знай.ua, зараз Усик готується до дебютного бою в хевивейті, який заплановано на вересень.

Нагадаємо, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня.

Дебют у суперважкій вазі відклали на невизначений час.
Карлос Такам, Getty Images
Карлос Такам, Getty Images