Стало відомо, що екс-футболіст київського "Динамо" Артем Мілевський зізнався, що мав досить тісні стосунки з продюсером російського каналу "Матч ТВ" Тіною Канделакі. Про цей інцидент він розповів в інтерв'ю на YouTube-каналі Євгена Савіна "Красава".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"По молодості секс був багато з ким. Конкретно: так чи ні? Так. Але це було давно замолоду. Вона приїжджала знімати "Найрозумніший" в Київ. Як мені розповідали, вона сиділа з подругами в ресторані, запитала, хто зараз самий модний футболіст, попросила номер. А я реально не знав, хто така Тіна Канделакі і як вона виглядає. І ось дзвінок з незнайомого номера: "Привіт, це Тіна Канделакі". Я відповідаю: "Ну і що?" Загалом, розмова не пішов. Але потім ми списалися, пару раз побачилися і поспілкувалися. Але вона крута, чесно, я їй передаю великий привіт", – поділився подробицями колишній нападник "Динамо".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Мілевський у свій день народження офіційно став гравцем "Динамо".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві з'явиться паб на честь екс-форварда збірної України і "Динамо" Артема Мілевського.

Також портал Знай.ua писав, що Артем Мілевський затроллив "Динамо" через тренсфера Франа Соля.