Артем Мілевський, нападник "Динамо-Брест" позначив свою позицію з приводу того, що футболістів, які беруть участь в чемпіонаті Росії, не викликають в українську збірну. На думку Мілевського, саме з-за цього Євген Коноплянка відхилить пропозицію "Краснодара", яка йому вже надійшла.

"Наскільки я знаю, у Коноплянки зараз є пропозиція у "Краснодар" перейти. Але впевнений, що він туди не перейде. Бачучи приклад Ракицького, він не перейде. Він дорожить збірной. Рак просто відморожений на голову, йому ця збірна… Навіть гімн не співає.

Чому не викликають у збірну України за виступ в Росії? Та ось так у нас заведено, такий дебілізм. Навіть Шевченко боїться викликати людину, яка грає у Росії", – сказав Мілевський в програмі "КраСава".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Мілевський заявив, що поважає неадекватних російських футболістів Мамаєва і Кокоріна.
Також Знай. писав, як Мілевський допоміг забити диво-гол на чемпіонаті Угорщини.
Портал Знай. опублікував розповідь тренера, чому Мілевського витурили з Динамо.