Елісон Ван Эйтванк і Грет Міннен - бельгійські тенісистки, які в минулому році заявили, що знаходяться у відносинах, поцілувались на людях після матчу в Карлсруе, Німеччина.

З рахунком 6:4, 1:6, 6:1 Елісон Ван Эйтванк здобула перемогу в змаганні. Після завершення матчу бельгійки спочатку міцно обнялися, а потім поцілувалися.

Погляди на трапившеся у користувачів мереж кардинально відрізняються. Деякі вважають, що подібна поведінка дівчат обурлиао. Один користувач сказав: "Вони повинні бути оштрафовані за пропаганду гомосексуалізму".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На противагу такої думки, інші люди вважають вчинок тенісисток вкрай сміливим. Один з юзерів зазначив: "Вони змінюють світ подібними вчинками". Інший з ним погодився: "Нам потрібно більше таких сміливих дівчат при нинішньому політичному стані".

Нагадаємо, раніше Цуренко стартував з упевненої перемоги на турнірі WTA.

Також Знай.uа писав, що Світоліна дізналася першу суперницю на WTA Premier.

Ще Знай.uа публікував, що Серена Вільямс поклала на лопатки п'ятьох чоловіків.