У середу, 31 липня, у Львові на стадіоні "Україна" відбувся один з вирішальних матчів Прем'єр-ліги сезону-2019/2020. Львівський "Карпати" бився з київським "Динамо".

Кияни прибули на поле у піднесеному настрої завдяки статусу власників Суперкубка України. "Карпати", у свою чергу, продовжують перебувати у процесі перебудови через зміну тренера Олександра Чижевського.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Динамо - Карпати
Динамо - Карпати

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Поєдинок транслювали на телеканалі "2+2". Початок — о 19.30 за київським часом.

У результаті напрженного матчу "Динамо" переміг "Карпати" з рахунком 2:0. Вирішальні голи забили Бесєдін та Ковтун завдяки результативній передачі Буяльського.

Нагадаємо, нападник Динамо йде в інший клуб.

Як повідомляв портал Знай.uа, де дивитися стартові матчі "Шахтаря" і "Динамо" в УПЛ.

Також портал Знай.ua писав, скандальний Мілевський марить поверненням у "Динамо" і захищає Ракицького.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=vkUS1ThDTNQ[/emb