У четвер, 25 липня, пішов з життя аргентинський боксер Уго Сантильяну. Лікарі забороняли спортсмену виходити на ринг, а після бою він загинув від набряку мозку.

Як повідомляється, Сантільяну провів бій з Едуардо Абреу в якості заміни, не маючи часу на підготовку. Крім того, у цей період ще не закінчилася його медична дискваліфікація, отримана після бою 15 червня.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

23-річний боксер вирішив не слухатися рекомендацій лікарів, адже дискваліфікація діяла тільки на території Європи. Як повідомляється у аргентинській пресі, особистий тренер та батько боксера Удо Сантільяну-старший вирішив відправити його на ринг у Латинській Америці. Пізніше тато називав смерть сина нещасним випадком.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я б ніколи не відправив свого хлопчика на бій, якщо б він не був готовий. Я ж його батько і тренер. Уго був добре тренований, до того ж у цьому поєдинку викидали не дуже багато ударів", — заявив Сантільяна-старший.

Також чоловік докладно описав останні хвилини свого сина у свідомості.

"Після завершення бою Уго прийшов у кут і сказав: "Батьку, я переміг". Потім рефері нас покликав. Оголосили запис першої і другої суддівських карток — син відчував себе нормально. Тільки на третій картці він сказав: "Тату, у мене паморочиться голова". Потім він впав", — згадує тренер.

Варто відзначити, що фатальний поєдинок пройшов в один день з поєдинком Дадашев — Матіас, після якого росіянин помер від набряку мозку.

Максим Дадашев
Максим Дадашев

Нагадаємо, жена загиблого боксера Дадашева назвала винного в смерті чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ломаченко перед боєм з Кемпбеллом приголомшив амбіціями.

Також портал Знай.ua писав, у Дніпрі попрощалися з 22-кратним чемпіоном України.