Луганський футбольний клуб "Зоря" в матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи обіграв чорногорську "Будучность" і пройшов у наступний етап.

У матчі з "Будучность" команда Віктора Скрипника у домашньому поєдинку вдруге перемогла чорногорський колектив. Матч у Запоріжжі завершився з рахунком 1: 0 на користь луганчан.

Єдиний м'яч у матчі забив Артем Громов. На 32-й хвилині півзахисник "Зорі" ударом у порожні ворота завершив швидку контратаку українського клубу.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Буквально через хвилину після пропущеного гола гості залишилися в меншості - за відмашку в обличчя арбітр з Ірландії Ніл Дойл показав другу жовту картку Николі Джуріч.

Рішення арбітра явно не сподобався гравцям чорногорської команди, і вони влаштували атаку на Дойла. В результаті, на 34-й хвилині гості залишилися ще без одного гравця - пряма червона картка була показана Драшко Божович.

Маючи перевагу в два футболісти українці легко довели матч до логічної перемоги.

Вже після фінального свистка гравці чорногорської команди продовжили скандалити, провокуючи наших співвітчизників на бійку.

Завершивши перемогою скандальний матч, колектив Віктора Скрипника обійшов "Будучность" з рахунком 4: 1 за сумою двох ігор і пробився в наступну стадію турніру.

Нагадаємо, Київське "Динамо" обіграло львівські "Карпати" з рахунком 2:0, почавши чемпіонат України з перемоги.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Динамо" представило нових гравців перед битвою за Суперкубок.

Також Знай.ua писав, 22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко став одним з найдорожчих гравців Прем'єр-ліги