Російський боєць змішаних єдиноборств Олександр Ємельяненко (28-7-1) уклав контракт з промоутерською компанією Bare Knuckle FC, яка спеціалізується на проведенні боксерських поєдинків на "голих кулаках".
Першим суперником Ємельяненко в новому промоушені може стати американський боєць Ентоні Рамбл Джонсон.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
35-річного Джонсона називають "самим небезпечним ударником на планеті". Він провів у ММА 28 поєдинків, у 22 з яких здобув перемогу. У 2017 році завершив кар'єру.
Ентоні Рамбл Джонсон, Getty Images
Ентоні Рамбл Джонсон, Getty Images

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Нагадаємо, раніше Олександр Ємельяненко був затриманий в Кисловодську після ДТП. Боєць не зупинився на вимогу поліції і спробував сховатися. Ємельяненко перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.
У Ємельяненка є судимість. У 2015 році спортсмена визнали винним у справі про зґвалтування. У 2016 він вийшов на волю й відновив кар'єру.
Як писав Знай.ua, Олександр Ємельяненко був змушений скасувати свій наступний бій, який повинен був відбутися 10 травня в Самарі.
Ємельяненко проводив тренування на велосипеді, але на швидкості впав і розбив обличчя.
На своїй сторінці в Instagram боєць повідомив, що знімається з турніру "Битва на Волзі 12".
"Мій Друг Віктор, який виступає у дисципліні спортивної айронмен, організував двогодинне тренування на велосипедах! Я витримав навантаження, але через невміння кататися на велосипеді розбився. Бій, який повинен проходити в Самарі, перенесено", - написав Ємельяненко.