Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) та чемпіон світу WBC американський боксер Деонтей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) домовилися про реванш.

Як повідомив промоутер британця, сторони вже підписали контракт.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Реванш Ф'юрі – Уайлдер заплановано на лютий 2020 року, і відбудеться, найімовірніше, у Лас-Вегасі.

"Угоду укладено. Але як завжди в боксі все непередбачувано і вона може бути розірвана.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У кожного з бійців заплановані свої поєдинки. Уайлдер зустрінеться з Ортісом, а Ф'юрі проведе бій з шведським боксером у вересні. Я сподіваюся, що обидва виграють і тоді у нас відбудеться реванш. У нас є дві платформи, які готові показати бій, але одна з них в кінцевому рахунку може програти", - передає слова Арума BBC.

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як раніше писав Знай.ua, Ф'юрі заявив, що його не цікавлять чемпіонські пояси та рейтинги, оскільки він є лінійним чемпіоном на століття.

За словами Ф'юрі, він вище всього цього, і б'ється з ким хоче, і коли захоче.

"Мені плювати не рейтинги. Я - лінійний чемпіон світу і отримав цей статус на 100 років. Пояс для мене мало що значить, а якщо говорити про обов'язкового претендента, то я на це взагалі не звертаю уваги. Я вище цього.

"Циганський король" б'ється з ким хоче і коли хоче. Люди кажуть: "Як ви вважаєте, а ці троє (Тайсон Ф'юрі, Ентоні Джошуа та Деонтей Уайлдер) будуть битися один з одним? Вони забули, як я прибув до США і здобув перемогу над Деонтеєм? Тепер боріться один з одним.

Після бою зі Шварцем у мене буде кілька тижнів відпочинку, а потім я продовжу тренуватися. Наступний поєдинок запланований на 28 вересня", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.