Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) та чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) разом тренуються на Олімпійській базі під Києвом.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У перервах боксери веселяться і люблять пожартувати. На спільній сторінці боксерів в Instagram - lomus_official, вони показали, якими бувають "двійки".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, восени Олександр Усик проведе перший бій в суперважкій вазі. Як і планувалося раніше, його суперником стане Карлос Такам.

Як заявив промоутер Усика Едді Хірн, бій відбудеться або 12, або 19 жовтня в Чикаго на арені Wintrust Arena.
Стало відомо, що за цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
В разі перемоги у цьому бою Усик претендуватиме на значно більші гонорари в наступних поєдинках в суперважкій вазі.
Як раніше писав Знай.ua, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.