В Севастополі (Крим) трагічно загинули чемпіонка і віце-чемпіонка світу з кікбоксингу Фатіма Жагупова та Еліна Гісмеєва. Дівчата потонули під час шторму.

Спортсменки приїхали в Севастополь декілька тижнів тому на тренувальні збори.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

4 серпня дівчата виселилися з готелю, і одна з них вирішила скупатися в морі, незважаючи на заборонні таблички.

Фатіма Жагупова та Еліна Гісмеєва
Фатіма Жагупова та Еліна Гісмеєва

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фатіма (на фото зліва) стрибнула у воду з пірсу, а її подруга Еліна (на фото праворуч) – побачила, що та пішла під воду і кинулася її рятувати. На наступний ранок тіла дівчат дістали на берег.

Як писав Знай.ua, російський боксер Максим Дадашев помер у лікарні через три дні після бою.

Нагадаємо, 20 липня Дадашев програв технічним нокаутом в 11-му раунді представнику Пуерто-Ріко Сабриелю Матіасу. Максим пропускав занадто багато ударів і його тренер змушений був зупинити бій.

За статистикою Compubox, у фатальному для Дадашева бою Матіас завдав йому 1204 удари, з яких 319 виявилися точними.
Після того, як зупинили бій, Максима знудило, і він втратив свідомість. Боксера відразу ж доставили в реанімацію. Спортсмен переніс важку операцію по видаленню набряку мозку, яка тривала 2 години. За словами журналіста ESPN Стіва Кіма, лікарі змогли видалити Дадашеву набряк, але для цього їм довелося видалити частину черепа.

Як писав Знай.ua, впродовж всієї кар'єри Дадашев тренувався і виступав в США в одному залі з чемпіоном світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василем Ломаченком (13-1, 10 КО). Дадашев постійно перебував у компанії українця, спарингував з ним, і навіть був у його роздягальні перед поєдинками.

Василь Ломаченко та Максим Дадашев
Василь Ломаченко та Максим Дадашев

Василь Ломаченко вшанував пам'ять боксера, опублікувавши відео, присвячене Дадашеву.
"Тужимо", - написав Ломаченко.

Як повідомляв портал Знай.uа, загиблий Дадашев пережив інсульт під час фатального бою.