Український екс-чемпіон світу за версією WBC в суперлегкій вазі Віктор Постол (31-2, 12 KO) не зможе поборотися за чемпіонський титул найближчим часом.
Справа в тому, що Всесвітня боксерська організація і Всесвітня боксерська рада визначилися з послідовністю обов'язкових захистів чемпіона світу за версіями WBO/WBC в суперлегкій вазі Хосе Карлоса Раміреса не на користь Постола.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Так, Раміресу дали 30 днів на переговори з представниками обов'язкового претендента за версією WBO Джека Кэттеролла.
А обов'язковий претендент по лінії WBC Віктор Постол, швидше за все, буде чекати черги ще довго, оскільки Рамірес вже заявив про намір після одного обов'язкового захисту провести бій за звання абсолютного чемпіона дивізіону з майбутнім переможцем Суперсерії.

Як писав Знай.ua, Віктор Постол переміг Мохаммеда Мімуна з Франції на арені Cosmopolitan в Лас-Вегасі (США).

Вже з самого початку бою екс-чемпіон світу з України домінував у ринзі. Протягом поєдинку уродженець Київщини часто атакував, а француз робив контрвипади. Та все одно, активніше в рингу виглядав Постол, який заслужено виграв поєдинок.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

За підсумками бою судді винесли вердикт на користь Віктора – 98:92, 97:93, 99:91.

Таким чином, українець отримав звання офіційного претендента на пояс WBC і вже в наступному бою зможе спробувати повернути собі чемпіонський пояс, який у нього відібрав американець Теренс Кроуфорд (35-0, 26 КО) в 2016 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик, Гвоздик і Ломаченко визнані найкращими боксерами світу.