Український форвард Євген Селезньов пішов з іспанської "Малаги", повідомляє офіційний сайт клубу.
Селезньов достроково розірвав контракт, який діяв до 2020 року. Повідомляється, що це було обопільне рішення.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В "Малазі" у мене виникли проблеми з адаптацією. Хочу грати в турецькій Суперлізі, особливо в "Гезтепе", однак не знаю, що буде далі, поки я сам чекаю новин. Ізмір - місто, яке я дуже люблю. Я жив там, коли грав у "Акхисар". Моя сім'я теж любить Ізмір. Чому б не продовжити кар'єру там?", - розповів Селезньов.

Нагадаємо, Селезньов перейшов у "Малагу" в січні 2019 року під час зимового трансферного вікна. У складі іспанського клубу українець провів 12 матчів, голів не забивав.

Євген Селезньов
Євген Селезньов

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як писав Знай.ua, український півзахисник Руслан Малиновський підписав з італійською "Аталантою" п'ятирічний контракт.

Напередодні клуб оголосив про трансфер українця.

26-річний футболіст щорічно буде заробляти в італійському клубі щонайменше 1 мільйон євро.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Малиновський стане одним з найбільш високооплачуваних гравців команди. На даний момент більше Руслана заробляють тільки Алехандро Гомес - 1,6 млн євро та Дуван Сапата - 1,5 млн євро. По 1 мільйону на рік в "Аталанті" отримують лише Йосип і Маріо Пашалич.

Як раніше повідомляв Знай.ua, названо найдорожчих футболістів УПЛ.