Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі український боксер Олександр Усик (16-0, 12 КО) 5 серпня прилетів до Каліфорнії (США), щоб як слід підготуватися до свого дебютного бою в суперважкому дивізіоні.

Тренувальний збір Усика проходить у каліфорнійському містечку Окснарде. Про це повідомляє Luckypunch.net в соцмережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як вже відомо, що суперником українця стане Карлос Такам (36-5-1, 28 КО), бій з яким повинен був відбутися ще у травні цього року.

Александр Усик / Usyk в США начал подготовку к бою с Такамом 💪 Украинец тренировочный сбор проводит в Окснарде 👊 #бокс...

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
Geplaatst door Luckypunch.net op Dinsdag 6 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що Олександр Усик за цей бій запрацює 1,2 мільйона доларів, а його суперник Такам - 800 тисяч доларів. В разі перемоги в цьому бою Усик буде претендувати на більш великі гонорари в наступних поєдинках у суперважкій вазі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід в надважку вагу.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Усик провів в Instagram спільний ефір з українським блогером Анатолієм Шарієм.