Українець Олег Колодій посів друге місце в індивідуальних стрибках з метрового трампліну на домашньому чемпіонаті Європи зі стрибків у воду, який проходить у Києві.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
У фіналі Олег Колодій лідирував перед останньою спробою, але його обійшов німець Патрік Хаусдінг, у якого був більш складний стрибок. Хаусдінг став чемпіон з 388,85 набраними балами, а Колодій завоював срібло - 381,50 бал.

Ура! 🥈🇺🇦👍 Ще одна нагорода на чемпіонаті Європи зі стрибків у воду, що триває у столичному басейні "Ліко". 💦✨Олег Колодій - срібний призер в індивідуальних змаганнях на трампліні 1м (результат - 381.50 балів). Підопічний Лариси Афанасьєвої поступився лише найтитулованішому стрибуну Старого Світу Патріку Хаусдінгу з Німеччини (388.85). #olympicsua #kyivdiving2019 #len Oleg Kolodiy Ukrainian Diving Federation

Geplaatst door НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team op Woensdag 7 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Софія Лискун
Софія Лискун

Спортсменка вийшла у фінал з 7-м результатом, але у фіналі з першого стрибка захопила лідерство, і в результаті у найближчої суперниці виграла майже 30 балів.
Друге місце посіла представниця Нідерландів Селін ван Дуйн, а третьою стала росіянка Юлія Тимошинина.
Золота медаль ЧЄ-2019 також принесла Софії олімпійську ліцензію в Токіо-2020.
Нагадаємо, у 2017 році Лискун завоювала бронзу в синхронних стрибках з вишки, а в 2018 - стала чемпіонкою континенту в командних змаганнях.
Як писав Знай.ua, українська пара стрибунів у воду Вікторія Кесар і Станіслав Оліферчик стали чемпіонами Європи-2019 в синхронному стрибку на 3-метровому трампліні.
Українці випередили німців Лу Мессенберг / Тіна Пунзель на 3,6 бали, а третіми стали швейцарці Мішель Хеймберг / Йонатан Суков.
Як писав портал Знай.ua, український плавець Андрій Говоров виграв золото на першому етапі Кубка світу, який проходить у Токіо.