Українські стрибуни у воду Олексій Середа та Олег Сербін виграли срібні медалі чемпіонату Європи у синхронних стрибках з 10-метрової вишки, який проходить у Києві.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Льметим, що 13 річний Олексій Середа та 17-річний Олег Сербін - наймолодші учасники змагань.
Олексій Середа та Олег Сербін завоювали срібло в синхронних стрибках
Олексій Середа та Олег Сербін завоювали срібло в синхронних стрибках
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

🥈🏆🇺🇦Ура, ще одна нагорода на домашньому ЧЄ у Києві. Олексій Середа і Олег Сербін - віцечемпіони Європи у синхронних стрибках з вишки 10 м. Молодці, вітаємо!!!👍👍👍 #olympicsua #kyivdiving2019 Ukrainian Diving Federation

Geplaatst door НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team op Donderdag 8 augustus 2019

Олексій і Олег набрали 413,16 балів, і стали віце-чемпіонами. Золото виграли росіяни Бєлєвцев Олександр і Микита Шлейхер з результатом 417,30 балів, бронза у британців Меттью Діксона і Ноа Вільямса (412,56).
Олексій Середа та Олег Сербін завоювали срібло в синхронних стрибках
Олексій Середа та Олег Сербін завоювали срібло в синхронних стрибках
Це четверта медаль України на домашньому чемпіонаті Європи. Золоті медалі виграли дует у синхронних стрибках з трампліну Вікторія Кесар - Станіслав Оліферчик і Софія Лискун у стрибках з 10-метрової вишки. Олег Колодій виграв срібло в індивідуальних стрибках з метрового трампліна.
Софія Лискун
Софія Лискун

Спортсменка вийшла у фінал з 7-м результатом, але у фіналі з першого стрибка захопила лідерство, і в результаті у найближчої суперниці виграла майже 30 балів.
Друге місце посіла представниця Нідерландів Селін ван Дуйн, а третьою стала росіянка Юлія Тимошинина.
Золота медаль ЧЄ-2019 також принесла Софії олімпійську ліцензію в Токіо-2020.
Нагадаємо, у 2017 році Лискун завоювала бронзу в синхронних стрибках з вишки, а в 2018 - стала чемпіонкою континенту в командних змаганнях.
Як писав Знай.ua, українська пара стрибунів у воду Вікторія Кесар і Станіслав Оліферчик стали чемпіонами Європи-2019 в синхронному стрибку на 3-метровому трампліні.
Українці випередили німців Лу Мессенберг / Тіна Пунзель на 3,6 бали, а третіми стали швейцарці Мішель Хеймберг / Йонатан Суков.

Ура!!!🏆🥇🎉 Вікторія Кесарь і Станіслав Оліферчик приносять Україні перше золото домашнього чемпіонату Європи. Нашим спортсменам не було рівних у змішаних синхронних стрибках з трампліна. #olympicsua #kyivdiving2019 @oStas Oliferchik Viktoriya Kesar

Geplaatst door НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team op Dinsdag 6 augustus 2019
Як писав портал Знай.ua, український плавець Андрій Говоров виграв золото на першому етапі Кубка світу, який проходить у Токіо.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще