Чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко зізналася, що часто відмовляється від зйомок у чоловічих журналах.
Про це Левченко розповіла в інтерв'ю Tribuna.com.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Мені пропонували неодноразово (зніматися в чоловічих журналах). Я поки не бачу потреби, а по-друге, я знаю межу. Від гарної еротичної фотографії до вульгарної всього один кадр. Тут грає роль бачення фотографа, стиліста і всієї команди.
З тих ідей, що мені пропонували останнім часом, мені ні одна не сподобалась. А просто знятися оголеною - багато розуму не треба. Коли мене щось зачепить, я над цим подумаю. В першу чергу, я все-таки спортсменка", - розповіла Левченко.
Нагадаємо, Юлія Левченко і метальник молота Михайло Кохан визнані найкращими легкоатлетами липня в Україні.
Минулого місяця Левченко перемогла на молодіжному чемпіонаті Європи і виконала олімпійський норматив. А Кохан з рекордом континенту став тріумфатором юніорського чемпіонату Європи.
Михайло Кохан
Михайло Кохан
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляв портал Знай.ua, чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко стала другою на етапі "Діамантової ліги" в Стокгольмі (Швеція).

Левченко з легкістю взяла перші три висоти - 1,78 м, 1,83 м і 1,87 м. Але не змогла підкорити 1,90 м, після чого не впоралася з планкою 1,92 м.

Нагадаємо, Левченко стала найкращою легкоатлеткою лютого в Україні.

Як раніше писав портал Знай.ua, Магучих стала наймолодшою переможницею Діамантової ліги в історії.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще