У суботу, 10 серпня, відбувся центральний матч третього туру української Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Шахтарем". Зустріч на НСК "Олімпійський" завершився з рахунком 1:2на користь гірників.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вже з перших хвилин гри "Шахтар" взяв ініціативу у свої руки й значно більше часу володів м'ячем. Перший гол на 20-ій хвилині забив Мораєс. Кияни довго намагалися довести арбітру, що під час гольової передачі м’яч вийшов за лицьову лінію, але рефері не відмінив своє рішення. Після цього "Динамо" почало більше атакувати.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На 39-ій хвилині кияни зрівняли рахунок 1:1, гол у ворота "Шахтаря" забив. Андрій Пятов невдало відбив перед собою дальній удар Дениса Гармаша. Відскоком скористався новачок "біло-синіх" Жерсон Родрігес. Форвард перестрибнув захисників суперника та забив м’ячу у сітку воріт донецького клубу.

Перемогу команді Луїша Каштру приніс Марлос. Півзахисник гостей накрутив трьох захисників "Динамо" та з допомогою рикошету відправив м’яч у кут воріт Дениса Бойка.

Зазначимо, що нинішнього сезону команди вже зустрічалися. 28 липня в Одесі суперники розіграли Суперкубок України. Вольову перемогу з рахунком 2:1 здобуло "Динамо".

Нагадаємо, що захисник лондонського "Челсі" бразилець Давид Луїс перейшов в "Арсенал".

Як повідомляв портал Знай.ua, Барселона благає Неймара залишитися тільки не Реал.

Також портал Знай.ua писав, що півзахисник німецького "Шальке" і збірної України Євген Коноплянка найближчим часом офіційно стане гравцем турецького "Бешикташа".