Каталонська "Барселона" звернулася до нападаючого ПСЖ Неймара з проханням, пише Sport.
За інформацією джерела, керівництво клубу просить Неймара не поспішати з переходом в мадридський "Реал", який запропонував за нього ПСЖ Луку Модрича та 120 млн євро.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Нагадаємо, що трансферне вікно в Іспанії закривається 2 вересня.

Лука Модрич
Лука Модрич

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Нагадаємо, раніше "Барселона" пропонувала за Неймара 40 мільйонів євро плюс Коутінью та Дембеле, але керівництво ПСЖ відмовилося.
Наголошується, що ПСЖ оцінює Неймара в 250 мільйонів євро.
Як писав Знай.ua, Неймар може залишити клуб в найближче трансферне вікно.

Президент клубу Насер аль-Хелайфі заявив, що йому набридли витівки зоряних гравців, і він нікого не тримає.

"Гравці повинні ставитися до своїх обов'язків ще більш відповідально, ніж раніше. Ставлення повинне бути зовсім іншим. Їм доведеться працювати більше. Вони тут не для того, щоб веселитися. І якщо їх це не влаштовує, двері відкриті, чао! Я більше не потерплю суперзіркової поведінки", - заявив аль-Хелайфі.

Пізніше французьке видання L’Equipe повідомило, що керівництво ПСЖ не буде заперечувати проти трансферу Неймара, якщо отримає велику пропозицію.

Крім того, повідомляється, що і сам Неймар у своєму оточенні заявив, що теж хоче піти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше Неймара позбавили капітанської пов'язки.

Нагадаємо, форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після програшу Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).