13-річний український стрибун у воду Олексій Середа виграв чемпіонат Європи, який проходить в ці дні в Києві.

Юний спортсмен завоював "золото" континентальної першості зі стрибків у воду, яка з 5 по 11 серпня проходило в Києві, ставши наймолодшим чемпіоном Європи в історії.

Фантастика!!!🇺🇦👍🏆 Олексій Середа поставив золоту крапку у виступах збірної України на домашньому чемпіонаті Європи. 🥇💯 13-річний спортсмен переміг в індивідуалі на вишці і став наймолодшим чемпіоном Європи в історії стрибків у воду, перевершивши рекорд британця Тома Дейлі. Наші вітання спортсмену, його родині і усьому тренерському штабу збірної України.👍👍👍 #olympicsua #kyivdiving2019 Ukrainian Diving Federation Tamara Tokmachova

Geplaatst door НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team op Zondag 11 augustus 2019

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Українець показав результат 488,85 бали у стрибках з десятиметрової вишки. До трійки призерів увійшли француз Бенжамен Оффре (474,90) і росіянин Руслан Терновий (445,25).

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відтак Середа став наймолодшим чемпіоном Європи в історії стрибків у воду. Олексій перевершив попередній рекорд, який належав британцеві Томасу Дейлі.

Останній виграв Євро-2008 у віці 13 років і 10 місяців. Середі зараз 13 років і 7 місяців. Усього в активі збірної України сім медалей - три золота, три срібла та одна бронза.

Олексій Середа - чемпіон Європи зі стрибків у воду з 10-метрової вишки! Наш "золотий" хлопчик!!! Браво, наймолодшому чемпіону Континенту в історії!!!!

Geplaatst door Ірина Калита op Zondag 11 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вихованець Тетяни Погрібної побив досягнення британця Томаса Дейлі, який перемагав на Євро-2008 в віці 13 років і 10 місяців. Середі на момент Євро-2019 13 років і 7 місяців.

Нагадаємо, Кличко після програшу Джошуа здивував фанатів заявою: "Я переміг".

Як повідомляв Знай.uа Усик перед дебютом у супертяжі перетворився на Сашу Білого: "За все, що ми робимо...".

Знай.uа писав, Руїс зустрівся з Тайсоном на його марихуановому курорті.