Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі 12 жовтня.
Вечір боксу відбудеться на Wintrust Arena в Чикаго (США).
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Ім'я суперника поки офіційно не оголошено, однак, швидше за все це буде камерунський боксер Карлос Такам (36-5-1, 28 КО).

Карлос Такам, Getty Images
Карлос Такам, Getty Images

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як пише ESPN, Карлос Такам підписав контракт з промоутерською компанією Star Boxing. Такам повинен був зустрітися з українцем у наступному бою, проте співпраця з Джо Дегуардією може змусити шукати для Усика нового суперника.
Крім того, промоутер Усика, генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк, розповів, що контракт на цей бій досі не підписано.
Стало відомо, що до цього бою Усик готується під керівництвом Анатолія Миколайовича Ломаченка, батька і тренера чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО).
Фото одного з тренувань опубліковано на офіційній сторінці Усика і Ломаченка в Instagram.

За цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
В разі перемоги у цьому бою Усик претендуватиме на значно більші гонорари в наступних поєдинках в суперважкій вазі.
Як раніше писав Знай.ua, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще