Футболістка збірної Казахстану (U19) Діана Кайдарова дивом вижила у ДТП, в якому загинули чотири людини, повідомляє sports.kz.
За інформацією джерела, компанія з семи чоловік поверталася з відпочинку селища Озерки на автомобілі BMW Х5, серед пасажирів була 11-місячна дівчинка. На небезпечному спуску водій не впорався з керуванням, і машина перекинулася.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Чотири людини загинули на місці, в тому числі дитина та дві футболістки команди "Сімей" - 22-річна Катерина Чебаєва і 15-річна Єлизавета Старчукова. Кайдарова вижила, її у важкому стані доставили до лікарні. Діані потрібна операція на хребті.
19-річна Діана Кайдарова - вихованка ФК "Жолдас", грає на позиції захисника. Виступала за збірну Казахстану у відборі до Євро-2019.

Як писав Знай.ua, в Севастополі (Крим) трагічно загинули чемпіонка і віце-чемпіонка світу з кікбоксингу Фатіма Жагупова та Еліна Гісмеєва. Дівчата потонули під час шторму.

Спортсменки приїхали в Севастополь декілька тижнів тому на тренувальні збори.

4 серпня дівчата виселилися з готелю, і одна з них вирішила скупатися в морі, незважаючи на заборонні таблички.

Фатіма Жагупова та Еліна Гісмеєва
Фатіма Жагупова та Еліна Гісмеєва

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фатіма (на фото зліва) стрибнула у воду з пірсу, а її подруга Еліна (на фото праворуч) – побачила, що та пішла під воду і кинулася її рятувати. На наступний ранок тіла дівчат дістали на берег.

Як повідомляв портал Знай.uа, загиблий боксер Максим Дадашев пережив інсульт під час фатального бою.