Київське "Динамо" вилетіло з Ліги Чемпіонів, не зумівши пройти Брюгге в третьому кваліфікаційному раунді ЛЧ.
"Динамо" зіграли вдома внічию 3:3 після виїзної поразки 0:1.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Таким чином, київський клуб третій сезон поспіль не може пройти кваліфікацію Ліги чемпіонів.
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Дивіться, що писали вболівальники в соцмережах після цього матчу:

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав Знай.ua, 13 серпня у Києві на НСК "Олімпійський" відбувся матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо" - "Брюгге".

Після гостьової поразки тижневої давності з рахунком 0: 1, у повторній зустрічі на своєму полі динамівцям потрібна була тільки перемога. Причому, як показав хід поєдинку, з різницею в два м'ячі. На жаль, все закінчилося внічию 3:3.

Нічия значить, що київське "Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів і тепер продовжить виступи в груповому раунді Ліги Європи. Можна припускати, що це кінець тренерства Олександра Хацкевича в "Динамо".

Кияни тричі вели в рахунку 1:0 - після голу Буяльського, 2:1 - після голу Шепелєва, 3:2 - після автоголу Мехелен. Але кожен раз "Брюгге" примудрявся зрівнювати рахунок.

"Динамо"- "Брюгге" - 3:3

Голи: Буяльський, 6, Шепелев, 50, Мехелен, 90 + 3 авт - Делі, 38, Вормер, 88, Опенда, 90 + 6

Перший матч - 0:1

Нагадаємо, перший матч між "Динамо" і "Брюгге"завершився перемогою бельгійської команди з рахунком 1:0.

Як повідомляв портал Знай.ua, Хацкевича звільнили з посади головного тренера після провалу Динамо в ЛЧ.