Василь Ломаченко, чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі, в черговий раз демонструє фанатам підготовку до бою проти британця Люка Кемпбелла.

Поєдинок призначений на 31 серпня в Лондоні на арені О2. Це оголосили, коли сторони уклали контракт. на кону поєдинку свободи титул WBC, і пояси WBA, WBO і The Ring, які зараз належать українцю.

До бою Ломаченко готується на Олімпійській базі під Києвом.

У перерві між тренуваннями Ломаченко показав, як він відпочиває в тренувальному таборі і здивував підписників спритністю. Виявилося, що боксер чудово володіє футбольними навичками нарівні з фристайлерами - це він показав, набиваючи невеликий м'ячик.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Давай у Динамо Київ", "Is there anything you can’t do?", "Lomachenko ballon d’or 2019!", "You’re a complete athlete I’m very much impressed!", "Трансфер року, Ломаченко в Барселону за $600млн) Перспективи півзахисника точно є)", "Талантище!Красень Василь", "Васю в Динамо!", "Набиває краще половину гравців Динамо", "Він ідеальний не тільки в боксі:)", "Приголомшлива координація!", - похвалили боксера в коментарях передплатники.

За бій з Кэмбеллом Ломаченко повинен отримати рекордну кількість грошей в своїй професійній кар'єрі - 4 мільйони доларів. На такій сумі наполягала промоутерська компанія Top Rank, яка просуває Ломаченко. Едді Хирн, представник Кемпбелла, не схвалював ці умови, але зрештою погодився.

Василю Ломаченку від 4 млн дістанеться лише 25%. Половина покладена менеджера, промоутера і на податки. Половину Ломаченко хоче розділити зі своїм батьком і тренером - Анатолій Ломаченко.

Нагадаємо, раніше після скандалу українські боксери зважилися на неймовірне, такого не очікував ніхто.

Також Знай.uа писав, що Михайличенко призначений новим тренером Динамо.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Ліверпуль - Челсі: найяскравіші моменти матчу за Суперкубок УЄФА.