Після гостьових 1: 1 луганську "Зорю" в матчі-відповіді на своєму полі влаштовувала навіть нульова нічия, але в підсумку українцям вдалося виграти з рахунком 1: 0.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Завдання для підопічних Віктора Скрипника спростилося на 22-й хвилині, коли за "фол останньої надії" у суперника з поля був видалений Іван Турітсов.

Проте, луганчани не зуміли відзначитися голом до самого кінця матчу, поки м'яч не забив орендований у Динамо Назарій Русин.

Нападаючий Зорі вийшов один на один з воротарем болгарської команди Вітаутасом Черняускісом і пробив по воротах, звідки м'яч виніс суперник, але Русин же виявився першим на добиванні.

Автор забитого м'яча зняв футболку, коли святкував гол, за що отримав друге попередження і червону картку, тому не зіграє в наступному раунді проти переможця пари Люцерн (Швейцарія) - Еспаньол (Іспанія) - в першому матчі зафіксований рахунок 0: 3.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, 8 серпня, у болгарській Софії на стадіоні "Васіл Левскі" пройшов перший матч третього раунду кваліфікації Ліги Європи між місцевим ЦСКА і луганською "Зорею".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ліверпуль обійшов Челсі та виграв Суперкубок УЄФА

Також Знай.ua писав, стало відомо, на яких умовах Михайличенко потрапив у "Динамо": скільки протримається новий тренер