Обов'язковий претендент на титул IBF в середній вазі Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) і екс-чемпіон світу Геннадій Головкін (39-1-1, 35 КО) 5 жовтня проведуть титульний бій.
Як повідомляє авторитетний журналіст The Athletic Майк Коппінджер, бій пройде на легендарній арені Madison Square Garden в Нью-Йорку (США).
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Також повідомляється, що Головкін вже дав згоду на поєдинок з Дерев'янченком, але українець ще не підписав контракт.

Геннадій Головкін
Геннадій Головкін

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Міжнародна боксерська федерація (IBF) санкціонувала титульний бій між Дерев'янченком і Головкіним, і дала боксерам місяць на переговори.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за бій з Головкіним Дерев'янченко хоче отримати 5,5 мільйонів доларів.
Геннадій Головкін володів титулом IBF з жовтня 2015 року по червень 2018, але втратив його через відмову провести бій з обов'язковим претендентом Сергієм Дерев'янченком.
Дерев'янченко у жовтні 2018 року розіграв вакантний титул американцем Деніелом Джейкобсом і програв розділеним рішенням суддів.

Нагадаємо, Сауль Альварес не зумів домовитися про бій з українцем, через що IBF позбавила його титулу.

Як писав Знай.ua, чемпіон WBC і WBA у середній вазі Сауль Альварес (52-1-2, 35 КО) в складному бою переміг володаря титулу IBF американця Деніела Джейкобса (35-3, 29 КО) і став володарем трьох чемпіонських поясів у середній вазі.

Бій Альварес - Джейкобс відбувся 4 травня у Лас-Вегасі, США.

Як раніше писав портал Знай.ua, українські боксери Дерев'янченко та Постол злетіли в рейтингу WBC.