Нападнику "Базеля" Ріккі ван Вольфсвинкелю поставили страшний діагноз, повідомляє BBC.
30-річний футболіст отримав струс мозку на останніх хвилинах першого матчу кваліфікації Ліги чемпіонів проти ЛАСКа (1:2).
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Вольфсвінкель пройшов обстеження, яке показало аневризму судин головного мозку, йому потрібна операція. Гравець буде прооперований в Базелі в найближчі дні.
На відновлення футболістові знадобиться від півроку до року. Наголошується, що при несвоєчасному діагноз цієї хвороби можливий летальний результат.
"Дуже вдячний, що аневризму виявили. Зазвичай такий діагноз не можуть поставити вчасно, і все стає ясно, тільки коли вона розривається. Удар, який призвів до травми, не пов'язаний з аневризмою. Вона була вже давно, просто вона не давала ніяких симптомів. Я про неї не знав.
В найближчі місяці я буду продовжувати підтримувати клуб і моїх товаришів по команді. Зараз зосереджуся на своєму здоров'ї, щоб робити те, що я люблю найбільше - грати у футбол, і як можна швидше", - передає слова форварда прес-служба клубу.

Джоел Дарлінгтон
Джоел Дарлінгтон

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
За інформацією джерела, батьки знайшли його тіло у гаражі. Хлопець повісився.
Причиною такого жахливого вчинку стали травми, які зіпсували йому кар'єру.
Хлопець побував на перегляді в "Манчестер Юнайтед", але залишив табір знаменитої англійської команди через перелом руки.
З 2017 року Джоела турбували болі в спині через пошкодження хребетного диска: ні фізіотерапія, ні акупунктура не допомогли футболістові повністю відновиться.

Як повідомляв портал Знай.uа, загиблий боксер Максим Дадашев пережив інсульт під час фатального бою.