Ігор Суркіс, президент київського "Динамо" вважає Олексія Михайличенка ідеальним тренером для команди віце-чемпіонів на даний момент.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Він розповів це в інтерв'ю клубному телеканалу і зазначив, що прийме будь-яку критику, яка може звалитися через це рішення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Сьогодні я представив тренерський штаб. Мене можуть критикувати, говорити все що завгодно, але на сьогодні краще Олексія Олександровича команду не знає ніхто. Він її комплектував, знаходився в структурі клубу, є професійним тренером. І те, що останнім часом не ходив зі свистком по полю, не означає, що він втратив кваліфікацію. Він знає, як працювати з командою, і, сподіваюся, принесе свіжий струмінь у гру команди", - сказав Суркіс.

Нагадаємо, раніше Хацкевича звільнили з посади головного тренера після провалу Динамо в ЛЧ.

Також Знай.uа писав, що в Динамо визначилися, хто замінить Хацкевича на посаді головного тренера.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Михайличенко призначений новим тренером Динамо.