Олександр Зінченко, захисник "Манчестер Сіті", догравав матч з "Тоттенхемом" 17 серпня (2:2), незважаючи на травму. Так сталося через те, що на поле вже встигли вийти всі заміни.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Лідер збірної України отримав травму під час матчу в ході другого туру чемпіонату Англії. Він догравав матч, кульгая. Сьогодні, 18 серпня, стало відомо, наскільки серйозні пошкодження отримав Зінченко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За даними Manchester Evening News, Олександр обійшовся без серйозних травм. Він занадто сильно втомився, його ноги зводило судомами, повідомляють лікарі "Манчестер Сіті". Він зможе взяти участь і в наступних матчах, якщо головний тренер чемпіонів Англії Хосеп Гвардіола не відмовить йому і не з'ясується, що його не влаштувала гра Зінченко.

Нагадаємо, раніше ефектний пас Фернандіньо: Зінченко показав, за що його так люблять вболівальники Мансіті.

Також Знай.uа писав, що українець Зінченко створив неймовірне.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Брюгге" і "Динамо" змагалися у вирішальному матчі: хто святкує неймовірну перемогу.