У другому турі англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" не зміг обіграти "Тоттенхем" (2:2).
Нагадаємо, в цьому матчі система відеоповторів VAR забрала перемогу у "Мансіті", в компенсований час забив третій гол, який після перегляду повтору моменту був скасований.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Український захисник Мансіті Олександр Зінченко прокоментував таке рішення.
"Я не можу описати наші емоції в роздягальні. Ми втратили два очки, от і все. Думаю, ми добре грали, створили багато шансів, щоб забити, але в той же час ми пропустили голи в двох моментах, які були у суперника. Результат не дуже хороший для нас, але цей сезон буде таким довгим, що я майже впевнений, що всі втратять очки.
Ми втратили два очки, так що всі забудуть про 30 ударів, що ми завдали. Всі будуть пам'ятати результат. "Тоттенхем" - хороша команда. У них було три удари, а вони забили двічі", - заявив Зінченко після матчу.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Зазначимо, що нічия у матчі "Манчестер Сіті" - "Тоттенхем" перервала серію перемог Олександра Зінченка. До цього "Мансіті" незмінно перемагав у всіх матчах чемпіонату Англії, в яких на поле виходив Зінченко - 23 гри.
Олександр Зінченко
Олександр Зінченко
Нагадаємо, під час цього матчу Зінченко отримав травму. Він догравав матч, кульгаючи.

Як повідомляв портал Знай.ua, стильна Влада Седан показала, як підтримує Зінченка: 5:0 - лише початок.

Популярні новини зараз
Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди
Показати ще