Нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі повністю відновився після травми литкового м'яза.
Про це повідомляє AS.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Через травму Мессі вперше за десять років пропустив матч першого туру чемпіонату Іспанії, в якому "Барселона" програла "Атлетику" з рахунком 0:1.
Нагадаємо, в минулому сезоні Мессі у складі каталонців провів 50 матчів і забив 51 м'яч.
Як повідомляв Знай.ua, Мессі вшосте в кар'єрі виграв "Золоту бутсу", яка вручається найкращому бомбардирові сезону в Європі.

Мессі посів перше місце у загальному заліку, забив 36 голів у чемпіонаті Іспанії, що принесло йому 72 очки.

Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"
Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На другій сходинці – форвард ПСЖ Кіліан Мбаппе (33 м'ячі і 66 очок), а третім став форвард "Сампдорії" Фабіо Квальярелла, який забив 26 м'ячів і набравши 52 очки.

Нагадаємо, Мессі обійшов форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду за кількістю голів на клубному рівні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще
Так, після дубля у матчі проти "Ейбаром" (2:2) в чемпіонаті Іспанії, в активі Мессі - 602 голи в 686 матчах. На рахунку Роналду - 601 м'яч у 804 іграх.
Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду