Американський баскетбольний захисник Корі Уолден стане новим натуралізованим легіонером збірної України, повідомляє Basket-planet.
Кандидатуру 27-річного баскетболіста висунув головний тренер збірної Айнарс Багатскіс, вона також була схвалена Федерацією баскетболу України.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Корі Уолден вже отримав український паспорт і повинен стати одним з провідних гравців збірної в кваліфікаційному турнірі ЧЄ-2021.
Уолден виступав за бельгійський "Остенде", з яким у 2017 році виграв чемпіонат країни, і ізраїльський "Хапоел" з Холона. Наступний сезон Корі проведе в сербському "Партизані".

Як раніше повідомляв Знай.ua, збірна України з баскетболу не змогла під'їхати до аеропорту "Бориспіль", оскільки один з водіїв залишив свою машину прямо на проїжджій частині.

Спортсмени швидко вирішили цю проблему: вони вийшли зі свого автобуса, розгойдали машину порушника і переставили її в бік, звільнивши проїзд не лише собі, але й іншим автомобілістам.

ЗупиниЛося в аеропорту Бориспіль

ЗупиниЛося в аеропорту Бориспіль. Водій кинув авто посеред дороги. Гравці збірної України з баскетболу не розгубились і звільнили проїзд.

Geplaatst door Баба і кіт op Maandag 19 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користувачі соцмереж оцінили вчинок баскетболістів.
"Ось, чим баскетбол краще шахів", "Які гарні і міцні хлопці", "Триочковий", "Чому люди повинні самі вирішувати ці питання?! Де поліція?", - пишуть у коментарях під відео.

Як писав Знай.ua, українська пара стрибунів у воду Вікторія Кесар і Станіслав Оліферчик стали чемпіонами Європи-2019 в синхронному стрибку на 3-метровому трампліні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще