Колишній півзахисник "Динамо" Вітор Буено згадав про свій період кар'єри в Києві, а також порекомендував бразильцям вибирати "Шахтар", а не київський клуб.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"З професійної точки зору досвід, отриманий в "Динамо" - не найкращий. Я грав дуже мало - всього чотири матчі. Але це корисний досвід для життя. Я не грав, не тому що погано тренувався або отримував травми, а через рішення тренера. Я не боюся цього казати", - зазначив Буено.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Він зазначив, що саме в "Шахтарі" футболісти можуть отримати ігрову практику. Однак це не всі переваги клубу, які назвав Буено.

"Київ - дуже хороше і красиве місто. Але якщо вибирати між "Динамо" і "Шахтарем", я б порекомендував переходити в "Шахтар". Там люблять бразильців. Всі, хто переходить туди - отримує ігрову практику. Плюс "Шахтар" - більш технічна команда. У "Динамо" акцент зроблено більше на силову роботу, але це теж чудова команда", - сказав Буено.

Нагадаємо, зоряний іспанець з "Динамо" зворушливо привітав українців з Днем прапора.

Як повідомляв Знай. ua, Динамо втратив ключового гравця.

Також Знай. ua писав, що після звільнення з "Динамо" Хацкевичу дали жорстку оцінку.