Відомий український боксер Василь Ломаченко сподівається поповнити свій список титулів поясом IBF після бою з Люком Кемпбеллом 31 серпня.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Спортсмен дуже хоче стати абсолютним чемпіоном до свого завершення кар'єри.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"не Можна забувати вага, в якому я боксую. Я не Сашко Усик, який може в 37-38 перебувати в кондиціях і виступати. А в легкій вазі в 37 років ти вже дуже старий чоловік, у якого втрачається витривалість, реакція, швидкість. Але є, звичайно, ті, хто в такому віці може боксувати - Менні Пак'яо, Флойд Мейвезер", - зізнається боксер.

При цьому він зізнається, що склалася така ситуація, що йому скоро вже 32 роки.

"Така ситуація, що рік, два або три - і я задумаюся про завершення кар'єри. Все залежить від здоров'я. Якщо є здоров'я, то можна продовжувати. А у мене можна помітити, що майже після кожного бою травма", - зізнається він.

При цьому після завершення кар'єри Ломаченко не хоче ставати тренером для нових майбутніх чемпіонів.

"Що робити після боксу? Професійно займуся риболовлею і дрифтом. Стати тренером? Немає. Ну, тільки якщо син буде боксувати, то тоді, можливо. Головна мотивація - стати абсолютним чемпіоном і увійти в історію боксу", - сказав Ломаченко в інтерв'ю телеканалу Інтер.

Нагадаємо, Кемпбелл розповів, що зробить після перемоги над Ломаченко.

Як повідомляв Знай. ua, Ломаченко показав блискавичну швидкість перед поєдинком з Кемпбелом.

Також Знай. ua писав, що бій Усика з Федосовым під загрозою зриву.