25 серпня в рамках 3-го туру Чемпіонату Франції ПСЖ розгромив "Тулузу" з рахунком 4:0.

Матч пройшов на стадіоні "Парк де Пренс" у Парижі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За паризький клуб відзначилися двічі Чупо-Мотинг, а також один раз Маркиньос. А захисник "Тулузи" Гонсалвес записав на свій рахунок автогол.

На 66-й хвилині Кіліан Мбаппе травмував стегно, його замінив Артур Загре.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зазначимо, що для Мбаппе це був 100-й матч у чемпіонаті Франції. За цей час він встиг відзначитися 63 голами і 29 асистами і виграти три титули чемпіона (один раз за Монако і двічі за ПСЖ).

ПСЖ - Тулуза 4:0
Голи: Чупо-Мотинг, 50, 75, Гонсалвес, 55 (автогол), Маркиньос, 83

ПСЖ: Ареола, Бернат, Маркиньос, Діалло (Тіаго Сілва, 40), Дагба, Ді Марія, Гуйє, Верратті, Сарабіа, Кавані (Чупо-Мотинг, 14), Мбаппе (Загре, 66)

Тулуза: Рене, Морейра, Гонсалвес (Саїд, 71), Амьян, Сілла, Сангаре, Макенго, Градель, Венкер (Доссеви, 60), Діакіте, Кулурис (Лейя-Исека, 60)

Попередження: Сангаре

Нагадаємо, ПСЖ відмовився від пропозицію "Барселони" щодо оренди свого зоряного форварда Неймара, повідомляє Cadena Cope.

За інформацією джерела, керівництво "Барселони" запропонувало паризькому клубу оренду на два роки з правом викупу, проте Парі Сен-Жермен не захотів віддавати футболіста.
Наголошується, що "Барселона" вже замовила футболки з прізвищем 27-річного форварда, а сам гравець вже навіть записав відеозвернення до фанатів ПСЖ.

Неймар, Getty Images
Неймар, Getty Images

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Нагадаємо, раніше "Барселона" пропонувала за Неймара 40 мільйонів євро плюс Коутінью та Дембеле, але керівництво ПСЖ відмовилося.
Наголошується, що ПСЖ оцінює Неймара в 250 мільйонів євро.