Екс-капітан збірної України, володар Кубків УЄФА (у складі пітерського "Зеніту") і Ліги Чемпіонів ("Баварія Мюнхен") Анатолій Тимощук вирішив виступати за футзальний клуб "АЖІО" з російського Санкт-Петербурга.

Про це повідомила прес-служба команди в своєму профілі в Instagram. Відомо, що клуб бере участь у Балтійській лізі з міні-футболу.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Людина, яка не потребує тривалого представлення, адже навряд чи хто-небудь з футбольної громадськості не знає його", - наголошується в публікації.

Варто уточнити, що грати за "АЖІО" українець буде під звичним 44-м номером.

"Ми безмежно раді такому посиленню і впевнені, що досвід Анатолія, його професіоналізм і потужний футбольний багаж знань, умінь і навичок допоможуть не тільки команди в цілому, а й кожному з вовків зокрема, піднятися на новий рівень", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, екс-гравець "Шахтаря" втік у Росію і звідти висловився про Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, захисник "Зорі" Вернидуб показав, як відновлюється після травми.

Також портал Знай.uа писав, що тріумф Зінченко в Мансіті показали в цифрах.