Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, багаторазова володарка титулів "Великого шолома", здобула впевнену перемогу над росіянкою Марією Шараповою на US Open.
Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Вільямс перемогла Шарапову у рамках першого кола з рахунком 1:6, 1:6. Матч тривав всього 59 хвилин.
Ця перемога стала для Серени 20-ї над Марією у 22-х особистих зустрічах.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Наступний матч Вільямс проведе проти американки Кеті Макнеллі.

Як писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна стартувала з упевненої перемоги на US Open.

У матчі першого кола Світоліна у двох сетах впевнено обіграла американку Уїтні Осигве з рахунком 6:1, 7:5.
Матч тривав 1 годину 16 хвилин.

Нагадаємо, найкращі українські тенісистки - Еліна Світоліна, Даяна Ястремська та Леся Цуренко виступлять на найбільшому турнірі WTA в Китаї, який пройде з 28 вересня по 6 жовтня в Пекіні.

Еліна Світоліна шість разів виступала на цьому турнірі, і свій найкращий результат показала у 2016 році, коли дійшла до півфіналу. У минулому сезоні Світоліна програла тут у стартовому матчі.

Як раніше писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна вперше з березня цього року піднялася в ТОП-5 в оновленому рейтингу WTA.

Зараз Світоліна займає п'яту сходинку в рейтингу найкращих тенісисток світу.

Леся Цуренко, яка через травму ліктя знялася з турніру в Цинциннаті, втратила відразу 5 позицій (40), а Даяна Ястремська опустилася на одну сходинку (33).